Storkök

Storköksservice är vår kärnverksamhet, vi servar de flesta fabrikat på marknaden. Vi finns till Er hjälp när maskiner stannar i Er verksamhet.

Vi har en stor kunskapsbank i företaget med utbildade tekniker med många års erfarenhet.

Vi servar diskmaskiner, ugnar, spisar, fritöser, stekbord, kokgrytor, kylar, frysar, kaffemaskiner och nästan alla maskiner som finns inom
väggarna i restauranger, skolkök, caféer, servicehus.
Vi är auktoriserade åt de flesta fabrikaten på marknaden. Vi är 14 anställda som hjälper er och har väl utrustade miljö vänliga servicebilar för att kunna hjälpa er på bästa sätt ute på fältet både när det är kris och med förebyggande service.

När servade ni er dyrbara storköks utrustning senast?
Vi utför förebyggande underhåll. Detta är ett avtal som säkrar driften i Ert kök. Med regel bunden underhållsservice minskar ni era totalkostnader och ökar livslängden på utrustningen.

I avtalet upprättar vi statusbedömning och en besiktning av maskiner enligt checklistor punkt för punkt. Vi svarar gärna på era frågor och har uppföljning.

NYHET BLM har komplett försäljning av hög kvalitativa storköksmaskiner. Vi kan erbjuda maskiner till kommuner och privata aktörer till stora som små kök. Alla som behöver någon typ av storköksmaskin är varmt välkommen att höra av sig. Vi värnar om kvalitets produkter. Tyvärr säljs det så mycket maskiner med bristande kvalitet på marknaden.

Priset är det viktigaste för många och kvaliteten glöms tyvärr bort. Detta blir alltid dyrare på sikt.

Vänd er med trygghet till BLM som har väldigt lång erfarenhet inom service. Vi vet vad som är hållbart på marknaden. Det är dessa produkter vi säljer.