Luftvärmepumpar

VI PÅ BLM KYL & STORKÖK har många års erfarenhet av att installera och serva luft värmepumpar och luftkonditioneringar hos privat personer och företag.

Vi servar de flesta fabrikat.

Vi har både luft luft värmepumpar och luftvatten och även solvärmare Panasonic och LG.
Kan i vissa fall erbjuda även andra maskiner.

Det som skiljer oss åt gentemot många i branschen är att vänder ni Er till oss sköter vi hela biten rätt dimensionering och placering energibesparings upplysning. Montering rätt plats driftsättning riktig utbildning och svensk instruktionsbok.
Ni vänder Er till firma med hela paketet under samma tak. Försäljning, egen service i Ert när område av utbildade tekniker. Riktig garanti med uppföljning och service allt för Er trygghet.
Detta gör att rätt monterad storlek på värmepump och placering monterad av våra professionella tekniker gör att Ni får maximal energi besparing och klimatförbättring i Ert hus.

Vi är auktoriserade återförsäljare och service givare på Sverige pumpen i hela Jönköpings län. Kika även på www.sverigepumpen .se för information.
Sverige pumpen har Panasonics bästa maskiner utvalda helt för att vara byggda för Nordiskt
Klimat. Nytt för 2012 är att Sverige pumpen har även LG i sortimentet och vi är även auktoriserade återförsäljare och service givare på dessa pumpar.

Vi på BLM KYL& STORKÖK är ett certifierat kyl företag och har certifierade kyltekniker.
Vi är även ackrediterade för trycksättning av gas detta är ett lag krav när man montera värmepumpar och kylmaskiner när man ska trycksätta ett system med gas. Kolla gärna med företag att de är ackrediterade och certifierade detta är en av vår kvalitetssäkring. Det förekommer tyvärr många oseriösa bolag bland annat på värmepumps sidan.

Alltså väljer ni att köpa en marknads ledande garanterad norden anpassad högkvalitativ produkt av oss. Får Ni maximal energi besparing vi finns även efter köpet för råd service
allt för att Ni som kund skall känna sig trygghet även efter köpet.

VÄNTA INTE!
RING OSS IDAG OCH BÖRJA SPARA ENERGI OCH FÅ LÄGRE KOSTNADER OCH
BÄTTRE KOMFORT I ERT HUS!
NÄR GJORDE NI SERVICE SENAST PÅ ER VÄRMEPUMP?  RING OSS!
ÄR DIN GAMLA PUMP SLITEN DÅLIG UTBYTE?
RING IDAG SÅ GÖR VI ETT BRA UTBYTES PRIS!

036 19 04 70