Luftvärmepumpar

VI PÅ BLM KYL & STORKÖK har många års erfarenhet av att installera och serva luft värmepumpar och luftkonditioneringar hos privat personer och företag.

Företaget har funnits i snart 20 år och många av oss har betydligt längre erfarenhet på kyl och värmepumpar. Vi är Sverigepumps experter och säljer hela Sverigepumpens sortiment i hela Jönköpings län. Allt för kundens trygghet. Vi servar de flesta fabrikat.

Vi har både luft/luft värmepumpar och luft/vatten från Panasonic.
BLM kan erbjuda även andra fabrikat och maskiner.
Det som skiljer oss åt gentemot många i branschen är att vänder ni er till oss sköter vi hela biten. Rätt dimensionering och placering även energibesparingsupplysning. Detta för att få rätt maskin i rätt hus. Vi ger riktig utbildning och svensk instruktionsbok. Uppföljning så att allt är till full belåtenhet för er trygghet.

Ni vänder er till firman med hela paketet under samma tak. Försäljning, egen service i när område av certifierade utbildade tekniker. Detta gör att rätt monterad storlek på värmepump och placering av våra professionella tekniker gör att Ni får maximal energi besparing och klimatförbättring i ert hus gällande Sverigepumpen.

Kika även på www.sverigepumpen.se för information.
Sverigepumpen har Panasonics bästa maskiner utvalda helt för Nordiskt Klimat. Vi på BLM KYL& STORKÖK är ett certifierat kyl företag och har certifierade kyltekniker.

Vi är även ackrediterade för trycksättning av gas detta är ett lag krav när man monterar värmepumpar och kylmaskiner när man ska trycksätta ett system med gas. Kolla gärna med företag att de är ackrediterade och certifierade detta är en av vår kvalitetssäkringar. Det förekommer tyvärr många oseriösa bolag bland annat på värmepumps sidan.

Väljer ni att köpa en marknads ledande garanterad norden anpassad högkvalitativ produkt av oss. Då får ni maximal energi besparing. Vi finns även efter köpet för råd service allt för att ni som kund skall känna sig trygghet även efter köpet.

VÄNTA INTE!
RING OSS IDAG OCH BÖRJA SPARA ENERGI OCH FÅ LÄGRE KOSTNADER OCH BÄTTRE KOMFORT I ERT HUS!
NÄR GJORDE NI SERVICE SENAST PÅ ER VÄRMEPUMP? RING OSS!
ÄR DIN GAMLA PUMP SLITEN DÅLIG UTBYTE?
RING IDAG SÅ GÖR VI ETT BRA UTBYTES PRIS!
036 19 04 70