Kyla/Frys

KYLA, KYLSKÅP, FRYSKÅP, KYL/FRYSRUM, DISKAR, MONTRAR, ISMASKINER.
Behöver Ni något av dessa produkter eller service på dessa produkter då har Ni hittat rätt bolag. Vi finns i Jönköpings län och lite omnejd.

Vi servar de flesta fabrikaten på marknaden.

Vi är ett certifierat och ackrediterat kyl företag med certifierade kyltekniker.

Vi utför återkommande läck sökning kontroller, besiktningar återkommande kontroller, underhållsservice energi optimering. Vi har ett lämpligt upplägg för alla kunder beroende på vad det är för maskinutrustning Ni har i er verksamhet allt för att få en säker drift och en lägre akut kostnad och färre drift stopp på er anläggning och att de obligatoriska återkommande kontrollerna utförs enligt F gas förordning och myndigheters krav. Detta för att minska utsläpp av köldmedium för att värna om vår miljö vilket sänker era kostnader i längden.

Vi servar all typ av kyla till restauranger och storkök och mindre butiker bensinmackar,
Konditorier mm. Alltså problem med kylrum, frysskåpet eller konditormontern eller annat ring så försöker vi hjälpa Er på bästa sätt.

Vi säljer även kompletta lösningar med kyl, frys rum diskar ismaskiner Vi hjälper Er så ni får rätt dimensionerade anläggningar aggregat.

Vi har även komplett luftkonditionerings program. Vi på BLM KYL & STORKÖK har många års erfarenhet av att installera och serva kyl och frysrum. Vi hjälper gärna till med nybyggnation av kyl och frysrum. Konsultation och beräkningar av kylbehovet i er verksamhet. Vi har även kyl och frysskåp som kan passa till er. Vi kan ordna med alla typer av kylenheter som kyl bänkar, serveringsdiskar, kyl och frys diskar. Ismaskiner i alla olika modeller finns hos oss.

VÄNTA INTE!
VI HAR LÄMPLIGA FÖRSLAG TILL DE FLESTA APLIKATIONER!
RING OSS IDAG!